Auto

Kompania kanadeze INKAS sjell modelin BMW X7 të blinduar

Kompania kanadeze INKAS sjell modelin BMW X7 të blinduar
 

Një tjetër ofertë vjen nga kompania kanadeze INKAS - BMW X7 i blinduar ofron mbrojtje të nivelit balistik CEN BR6, me dyer, dysheme dhe çati të përforcuar si dhe xhama antiplumb.

Sistemi i pezullimit dhe frenimit janë modifikuar gjithashtu, dhe ekziston gjithashtu një sistem për krijimin e një perde tymi, një sistem filtrimi ajri, sirena, drita rrotulluese e shumëçka tjetër