Auto

Bugatti Chiron Sport, një dhuratë për Shën Valentin

Bugatti Chiron Sport, një dhuratë për Shën Valentin
 

Kur është fjala për dhurata për Shën Valentin, ekzistojnë shumë zgjedhje tradicionale – për shembull duke blerë ndonjë çokollatë dhe lule, duke e dërguar partnerin në një dark apo udhëtim romantik, apo edhe duke i blerë ndonjë stoli të çmuar.

Por çfarë nëse jeni duke punuar me një buxhet prej rreth 3,3 milionë dollarë? Atëherë mund të bëni siç ka bërë një burrë për gruan e tij dhe të porositni një Bugatti Chiron Sport për partneren tuaj.