Auto

Yjet e futbollit humbin para të shumta në vetura luksoze

Yjet e futbollit humbin para të shumta në vetura luksoze
Foto: Cavendish Press
 

Yjet e futbollit dhe persona tjerë të famshëm që po shpenzojnë në vetura luksoze, i humbasin deri 180 mijë funte brenda pak vjetëve.

Veturat më të shtrenjta shpejt bien në çmim dhe atë dukshëm, sipas një studimi të bërë, raporton “The Sun”.