Auto

Jaguari përgatitet për të rivalizuar Teslan

Jaguari përgatitet për të rivalizuar Teslan
 

Jaguari është duke kryer punët e fundit në modelin e ri tërësisht elektrik, që do të quhet “J-Pace” dhe do të shërbejë si rival direkt i modelit tërësisht elektrik “Tesla Model X”.

Lëkundjet në menaxhmentin e Jaguarit kanë bërë që kompania të fokusohet në rivalizimin e gjigantëve të veturave elektrike.