Auto

E bardha mbetet ngjyra më popullore në industrinë e veturave

Foto: Reuters
 

Kompania Axalt, që merret me prodhimin e ngjyrës për automobila, ka publikuar raportin e saj vjetor në lidhje me ngjyrën e preferuar gjatë vitit 2020 dhe sipas statistikave, 81 për qind të veturave janë të ngjyrosura me vetëm katër ngjyra.

Raporti tregon se tash e dhjetë vjet, ngjyra më popullore e veturave është e bardha.