Auto

Autopiloti i Teslas shmang aksidentin të cilin njerëzit nuk do të mundeshin

 

Deri tani ka pasur shumë video të veturave Tesla duke reaguar dhe shmangur aksidentet derisa ishin në autopilotim, po kjo tani duket të jetë më mahnitësja deri më tani.

Sipas ueb faqes automobilistike ‘insideevs’, aksidentin të cilin autopiloti e shmang, me shumë gjasë njerëzit nuk do të mundeshin, transmeton KOHA.