Auto

Ferrari shpalos modelin e veçantë të garave

 

Ferrari ka shpalosur modelin 488 GT Modificata, që është versioni i garave i modelit 488 GTB. Vetura e re është e dizajnuar për të rivalizuar McLaren Sennan GTR dhe Lamborghinin SCV12.

Ai është i prodhuar në shifra të limituara, me Ferrarin që planifikon ta shesë Modificatan vetëm për ngasësit që marrin pjesë në disa gara të caktuara të automobilave.