Auto

Carmen Boulogne, vetura superluksoze e markës spanjolle Hispano Suiza

Carmen Boulogne, vetura superluksoze e markës spanjolle Hispano Suiza
 

Hispano Suiza, një firmë spanjolle e automobilave, prezantoi të mërkurën në Madrid, modelin e dytë të Carmen Boulogne.

Kjo veturë është një version më sportiv, më i lehtë, më i fuqishëm dhe më i shtrenjtë sesa Carmeni i modelit të parë, që u zbulua në Sallonin e Gjenevës vitin e kaluar.