Auto

BMW iX elektrik debuton me 500 kuajfuqi e teknologji shumë të avancuar

BMW iX elektrik debuton me 500 kuajfuqi e teknologji shumë të avancuar

BMW seria 7 me teknologji të avancuar së fundi e lansuar, ka bërë buj të madhe për shkak të teknologjisë gjysmë-autonome si dhe është e gjitha elektrike, por tani kjo kompani ka zbuluar modelin SUV elektrik të quajtur iX.

iX është krejtësisht elektrike dhe ka teknologji shumë të avancuar me shumë funksione autonome, për të cilën BMW është shumë krenare, pasi tani kjo veturë proceson 20 herë më shumë volum të të dhënave se sa modeli i serisë 7, transmeton KOHA.