Auto

Shkoda Octavia i ri më i madh, më i mirë dhe më i lirë se Golf 8

Shkoda Octavia i ri më i madh, më i mirë dhe më i lirë se Golf 8
Foto: The Sun

Gjiganti i automobilave Volkswagen i ka dhënë Shkodas gjitha pajisjet e nevojshme për ta bërë Octavian e ri më të mirë sesa Golfi – dhe nuk është lehtësisht për të thënë kjo, pasi Golfi i ri është shumë i mirë, raporton “The Sun”.

Për të qenë të qartë VW Group e ka në pronë Shkodran, Seatin dhe Audin në mesin e tjerave.