Auto

‘Bisha’ me tetë rrota që mund edhe të “notojë”

‘Bisha’ me tetë rrota që mund edhe të “notojë”

Ne kemi parë Avtoros Shaman 8×8 më parë. Kjo makinë u paraqit nga Top Gear, duke na mahnitur me monstruozitetin dhe natyrën e saj ‘apokaliptike’.

Mund të bëjë që një Mercedes-AMG G63 6×6 të duket si një makinë e ‘imët’. Është sikur ‘Hulk’ qëndronte ballë për ballë kundër ‘Ujkut Fenris’.