Auto

“Volkswageni” para ndryshimeve historike

“Volkswageni” para ndryshimeve historike
“Volkswageni” do të ndryshojë, pasi që lëvizje të pazakonta e presin gjigantin e automobilizmit

“Volkswageni” do të ndryshojë. Lëvizje të pazakonta e presin gjigantin e automobilizmit. Kompania gjermane është duke rishikuar planet për të ardhmen e saj.

“Volkswageni” po e mendon të ardhmen e brendeve të veta luksoze, si “Lamborghini”, “Bugatti” dhe “Ducati”, në kuadër të planeve që i kërkojnë më shumë fonde, teksa po kalon prodhimin në masë kah veturat elektrike, kanë thënë zyrtarë të lartë.