Auto

Debuton gjenerata e re e BMW 4 Series kabrio

Debuton gjenerata e re e BMW 4 Series kabrio
 

Më në fund ka debutuar gjenerata e dytë e BMW 4 Series Convertible. Vetura mund të porositet qysh tash me një çmim rreth 50 mijë euro, dhe automobili do të dalë në treg në mars të vitit të ardhshëm.

BMW thotë se tavani i ri i veturës është për 40 për qind më i lirë dhe ai mund të hapet në shpejtësi prej 50 kilometrave për orë. I duhen 18 sekonda për t’u hapur apo mbyllur.