Auto

Veturat më të shpejta sportive në treg

 

Sistemi AWD (me katër rrota), sigurisht që bën një veturë më stabile dhe më të shpejtë.

Njerëzit vozisin vetura me katër rrota, dhe për këtë arsye prodhuesit i referohen si sistemi AWD.