Auto

Pamjet e para të Volkswagen Tiguan X

Pamjet e para të Volkswagen Tiguan X

Fotografitë e para zyrtare të modelit Tiguan X mbërrijnë nga Kina dhe në to shihet versioni më i shtrenjtë, R-Line.

Automjeti bazohet mbi versionin standard të Tiguanit, por pjesa e pasme e modelit X ndryshon tërësisht, me kulmin që lëshohet gradualisht.