Auto

Jeep zbulon konceptin e modelit “të harruar” Wagoneer të mbushur me ekrane

Jeep zbulon konceptin e modelit “të harruar” Wagoneer të mbushur me ekrane

Jeep Grand Wagoneer është rikthyer, fillimisht si koncept e që është një lajm i madh për fansat e SUV-ve amerikanë, sidomos për ata që e njohin modelin origjinal të tij nga 1960-ta.

Ky Grand Wagonner edhe pse nuk i përngjanë modelit origjinal ai sjell këtë emër në kohën moderne me tipare si fuqi hibride, eksterier me elemente të printuar 3D si dhe mbi 7 ekrane në kabinë, transmeton KOHA.