Auto

Tesla me model të ri për të rivalizuar Volkswagen ID.3

Tesla me model të ri për të rivalizuar Volkswagen ID.3
 

Kompania e njohur amerikane, Tesla, vazhdon rrugëtimin për mbizotërimin e tregut dhe tani është duke planifikuar që ofertën e vet ta pasurojë edhe me një Hatchback.

Themeluesi i kësaj kompanie, Elon Musk, ka paralajmëruar model të ri i cili do të jetë versioni i ridizajnuar i Model 3, transmeton KOHA. Po ashtu, modeli i ri do të jetë fillimisht i dedikuar për tregun evropian.