Auto

​Njihuni me enterierin e Mercedes S

​Njihuni me enterierin e Mercedes S

Vetura moderne arrin një nivel të ri në brendësi të S-Class dhe me një ambient për një ndjenjë të këndshme me një karakter "rri kot", i cili shënohet me elegancë, cilësi të lartë dhe butësi.

Paneli i kontrollit me arkitekturë të re, modelim modern të sipërfaqes dhe paraqitjen ergonomike të ekranit bën një përshtypje të veçantë. Por aspekti i ndjenjës së mirë shkon edhe më tej: me përmirësimin e cilësisë së drejtimit dhe niveleve të ulëta të zhurmës, si dhe me një gamë të gjerë të programeve ENERGIZING Comfort, S-Class kujdeset për mirëqenien e pasagjerëve të saj.