Auto

Cadillacu prezanton konceptin e parë elektrik

Cadillacu prezanton konceptin e parë elektrik
 

Cadillac mund të jetë futur vonë në tregun e veturave luksoze elektrike, por me modelin e parë ka marrë vëmendjen e plotë. Cadillac Lyriq është modeli me të cilin kompania ka debutuar, pesë muaj pasi nisi të paralajmëronte me video dhe fotografi.

Cadillac Lyriq është vetura e parë elektrike e brendit të njohur. Me baterinë 100 kilovatë për orë, modeli mund të ecën deri 300 milje me një mbushje.