Auto

BMW-ja e vitit 1988 u shit për 250.000 dollarë

BMW-ja e vitit 1988 u shit për 250.000 dollarë

Një veturë BMW M3 nga seria E30 e prodhuar në vitin 1988 dhe që i ka të kaluar më pak se 13.000 km, është shitur për 250.000 dollarë.

Vetura ishte nxjerr në shitje në faqen e ankandeve “Bring a Trailer” dhe nuk shkoi shumë kohë para se pronari i ri të ndante shumë të madhe të hollave për të.