Auto

Kalenderi vendos rekord të shtegut në Grashticë

Kalenderi vendos rekord të shtegut në Grashticë

Liridon Kalenderi i AK Prizreni D&G ka dëshmuar edhe njëherë se është garues i jashtëzakonshëm në disiplinën malore. Këtë herë, në Grashticë, ai jo vetëm që doli i pari, por arriti edhe rekord të shtegut.

Distancën prej 3 kilometrave, ai me Mitsubishi EVO 9 e kaloi për 01:34.392 minuta dhe me kohën e përgjithshme prej 03:10.588 (përfshirë të dyja vozitjet), arriti që veç spektaklit që e ofroi për dashamirët e auto sportit, të renditet i pari në plasmanin e përgjithshëm.