Auto

Lamborghini tashmë prodhon Urusin e dhjetëmijtë

Lamborghini tashmë prodhon Urusin e dhjetëmijtë
 

Gjatë fillimit të marsit të këtij viti, Lamborghini ka mbyllur përkohësisht fabrikën kryesore për shkak të përhapjes së madhe të koronavirusit.

Sapo gjërat filluan të normalizoheshin në Itali, kjo kompani ka ristartuar linjat e prodhimit dhe është rikthyer në funksion të plotë me prodhimin e super veturës Urus.