Auto

Klima e Bugatti Chiron mund të ftohë një shtëpi prej 80 m katrorë

Klima e Bugatti Chiron mund të ftohë një shtëpi prej 80 m katrorë

Bugatti Chiron për shumëçka është i veçantë. Por klima e vendosur në këtë makinë luksoze është diçka speciale.

Sipas sajtit “Autoblog”, kompresorët e klimës në Bugatti kanë kapacitet prej 10 kË dhe kjo fuqi është e mjaftueshme për të ftohur një shtëpi prej 80 metrash katrorë.