Auto

X-Classi “ekstrem” i Mercedesit

X-Classi “ekstrem” i Mercedesit

Kompania e njohur polake, Carlex Design, dhe kompania Pickup Design kanë bashkuar forcat për të modifikuar X-Classën e Mercedesit, duke e shndërruar atë në një Pick-up “ekstrem”.

Pickup Design është marrë me eksterierin e këtij Pick-upi të Mercedesit, ndërsa me enterierin e tij Carlex Design, transmeton KOHA.