Auto

Nissan GT-R safari

Nissan GT-R safari
 

Në rast se vjen fundi i botës, ky Nissan GT-R që është për rrugë të këqija do të mund të ikë dhe shkon kudo.

Pos ngjyrës kamuflazhe që është pak e tepërt, ngase ende nuk ka krisur lufta e tretë botërore, a nuk duket i mahnitshëm? Natyrisht ngreh me të katër rrotat dhe i ka ato XL gomat që mund të hyjnë kudo, dhe është shumë i manovrueshëm edhe në rrugë të pashtruara, shkruan TopGear.