Auto

Njihuni me Lamborghini Sián Roadster

Njihuni me Lamborghini Sián Roadster

Ashtu si gjithmonë, një Lamborghini me prodhim të limituar gjithmonë vjen me një Lamborghni coupe, që gjithashtu prodhohet ne numra të vegjël. Ashtu si ndodhi me Reventon, Venero dhe Centenario, edhe tani i erdh rendi të mahnitshmit Labgorghinit Sian, që është hibrid prej 807 kuajve fuqi, prej tw cilit do tw prodhohen vetëm 63 copë.

Por modeli Sián Roadster do të jetë edhe më i rrallë. Lamborghini po ndërton vetëm 19 vetura dhe natyrisht, të gjitha janë tashmë të shitura. Ndoshta mund të blejmë ndonjë prej këtyre veturave në ndonjë auksion, shkruan TopGear.