Auto

Mazda3 Turbo me tërheqje 4x4

Mazda3 Turbo me tërheqje 4x4
Foto: Mazda

Derisa prodhuesi i veturave Mazda javën që shkoi lajmëroi se modelin Mazda3 do ta prezantojnë më 8 korrik në SHBA, Mazda në Meksikë ka vendosur që ta shfaqë këtë model pak më herët.

Në fjalë është modeli Mazda3, i cili ka një motorin turbo benzinë prej 2.5 litrash të quajtur Skyactiv-G, me tërheqje në të katër rrotat, dhe me 6 shpejtësi automatike.