Auto

Kështu mund të duket Volkswagen ID.5

Kështu mund të duket Volkswagen ID.5
Foto: InsideEVs

Volkswageni, pas lansimit në treg të modeleve ID.3 dhe ID.4 të cilat duken të ngjashme sa i përket madhësisë, ofertën e vet do ta zgjerojë edhe në segmente tjera.

Modeli i ardhshëm do të jetë koncepti ID Space Vizzion në version serik i cili do të quhet ID.5.