Auto

Gjenerata e dytë e Mercedes SL vjen me platformë si të AMG GT-së së re

Gjenerata e dytë e Mercedes SL vjen me platformë si të AMG GT-së së re

Mercedes SL i fundit, seria R231, është prezantuar në dhjetor të vitit 2011 (i cili ndërkohë ka pësuar ridizajnim), ndërsa tani do të vijë gjenerata e tij e dytë - ka fundi i vitit 2021 si MY2022.

Modelet testuese të SL-it të ri tashmë e një kohë janë parë nëpër rrugë dhe skicat e publikuara tregojnë pamjen e mundshme të këtij modeli.