Auto

“Nissani” përsëri e aktivizoi prodhimin në SHBA

“Nissani” përsëri e aktivizoi prodhimin në SHBA

Prodhuesi japonez i makinave “Nissan” planifikon përsëri ta aktivizojë prodhimin në fabrikat e tij amerikane duke filluar nga 1 qershori.

“Nissan” përsëri i hap uzinat për montim të automjeteve në Kanton, Misissipi, dhe makineritë për agregatët në Tenesi, ndërsa më pas më 8 qershor edhe uzinat për montimin e automjeteve, Smirna.