Auto

Francezi vë në shitje koleksionin e tij të mbi 100 veturave, 9 prej tyre Lamborghini shumë të rrallë

Francezi vë në shitje koleksionin e tij të mbi 100 veturave, 9 prej tyre Lamborghini shumë të rrallë

Isha shoferi i garave sportive ka vendosur koleksionin e tij të super veturave në ankand online.

Marcel Petitjean, ish shoferi francez i garave me vetura ka filluar koleksionimin e veturave të rralla dhe të vlefshme që nga viti 1960 me synim që të hapte një muze, transmeton KOHA.