Auto

Dodge Deora kthehet me përmirësime

Dodge Deora kthehet me përmirësime

Njihuni me Deora 2022, prodhim i dizajnerit dhe inxhinierit Steve Kristensen nga Zenvo Automotive.

Deodge Deora është një legjendë e cila ka pasur dy jetë të ndryshme që nga krijimi në fund të viteve 1960. Versioni parë kishte qenë një makinë, koncepti i cili tërhoqi shumë vëmendje nëpër ekspozita të makinave. Versioni i dytë solli edhe më shumë renome: në vitin 1968, u bë njëri nga modelet e para të Hot Weels. A është Deora gati për një transformim të ri? Një dizajnues dhe inxhinier danez erdh me një prodhim i cili i përgjigjet kësaj pyetje. Njihuni me Deora 2022.