Auto

Spiunohet Volkswagen Golf 8 në version Variant

Spiunohet Volkswagen Golf 8 në version Variant
Foto: Motor1

Edhe Golfi i gjeneratës së tetë do të ketë versionin karavan Variant, e këtë e konfirmojnë fotografitë e publikuara të njërit nga modelet testuese.

Ashtu sikurse Golf 8 hatchback standard, i cili është i gjatë 4.3 metra, edhe Golf 8 Variant do të bazohet në platformën MQB të Volkswagenit si dhe do të jetë më praktik e ekonomik.