Auto

Volkswagen Amarok, Ford Ranger dhe Toyota Hilux sfidohen në terrene të vështira

Volkswagen Amarok, Ford Ranger dhe Toyota Hilux sfidohen në terrene të vështira

Volkswagen Amarok, Ford Ranger dhe Toyota Hilux janë tre emrat më të mëdhenj në tregun e SUV-ve pickup në Evropë.

‘Carwow’ ka testuar aftësitë e këtyre tre ‘bishave’ në terrene të vështira, transmeton KOHA.