Auto

Automobilizmi u del në krah autoriteteve në luftën ndaj koronavirusit

Automobilizmi u del në krah autoriteteve në luftën ndaj koronavirusit
 

Duke bashkuar forcat, kompanitë e automobilizmit nëpër botë kanë ndërmarrë masat e para për t’u dalë në përkrahje autoriteteve për të luftuar shpërndarjen e koronavirusit.

“General Motors”, “Ford” dhe “Tesla” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë premtuar mbështetjen e tyre për të ofruar burime për prodhimin e më shumë ventilatorëve, së bashku me prodhuesin japonez të veturave “Nissan” dhe “Formula 1” në Mbretërinë e Bashkuar.