Auto

Kompanitë e veturave kthejnë fabrikat në punishte për prodhimin e ventilatorëve dhe maskave

Kompanitë e veturave kthejnë fabrikat në punishte për prodhimin e ventilatorëve dhe maskave

Kompanitë e veturave iu janë përgjigjur thirrjeve të qeverive për të ndihmuar në prodhimin e sa më shumë ventilatorëve dhe maskave për fytyrën për të ndihmuar gjatë pandemisë së koronavirusit.

Të hënën, Fiat filloi të shndërronte një nga fabrikat e saj të veturave në Kinë në fabrikë për prodhimin e rreth një milion maskave në muaj.