Auto

Kina gjen një tjetër mënyrë për të shitur vetura

Kina gjen një tjetër mënyrë për të shitur vetura

Më shumë automobilistë po shesin vetura në internet në Kinë pasi që konsumatorët e shqetësuar qëndrojnë larg sallave të ekspozitave për të ndaluar përhapjen e koronavirusit.

Prodhuesi i veturave kineze Geely është i fundit që filloi një shërbim të ri në internet në përpjekje për të rritur shitjet në vend. Ajo bashkohet me gjigandët e Tesla, BMW dhe Mercedes-Benz të cilët tani janë duke bërë marketing në mënyrë aktive përmes internetit.