Auto

Del në shitje “Benzillac”, bashkimi i Mercedes SL dhe Cadillacut klasik

Del në shitje “Benzillac”, bashkimi i Mercedes SL dhe Cadillacut klasik
 

Në një uebsajt për shitje të automjeteve në Portland, Shtetet e Bashkuara, ka dalë në shitje një model i pazakontë.

Dikujt i ka rënë ndërmend, për të cilën nuk dihet arsyeja, të bashkojë gjysmën e Roadsterit Mercedes 320 SL i vitit 1994 me gjysmën e Cadillacut klasik të vitit 1960, transmeton Koha.net.