Auto

Volkswagen zbulon pamjen e Caddyt të ri

Volkswagen zbulon pamjen e Caddyt të ri

Prodhuesi prestigjioz gjerman i automjeteve, Volkswagen, ka zbuluar pamjen se si mund të duket Pick-upi i ri Caddy.

Caddy i ri ishte “planifikuar” për në fund të muajit shkurt, dhe siç e shohim nga skicat stili i tij do të jetë pak më i “rafinuar” sesa më parë. Po ashtu, ai do të jetë në dispozicion në dy versione: në version familjar dhe në komercial.