Auto

Nivus, Crossoveri-Coupe i ri i Volkswagenit

Nivus, Crossoveri-Coupe i ri i Volkswagenit

Oferta e Volkswagenit po rritet në mënyrë konstante dhe në mesin e modeleve të reja që pritet të arrijnë, është edhe Crossoveri-Coupe me emrin Nivus.

Fjala është për Crossoverin që është zhvilluar në Brazil dhe që do të shitet në këtë shtet, por pritet të arrijë edhe në Evropë vitin e ardhshëm, ku edhe do të prodhohet.