Auto

Audi në 2020-ën do të zbulojë një model edhe më të madh se Q8, i quajtur Q9

Audi në 2020-ën do të zbulojë një model edhe më të madh se Q8, i quajtur Q9

Modelet e Audisë tashmë mbulojnë një varg të gjerë të segmentit të tregut Premium të veturave, por sipas Auto Bildit, kjo kompani do të shtojë edhe 2 modele të reja gjatë këtij viti.

Audi do të shtojë një SUV edhe më të madh se Q8, i cili do të quhet Q9 e që do arrijë gjatë 2020-ës, si dhe një model krejtësisht të ri me katër dyer të TT-së, sipas “AutoBild”.