Auto

Këshilla se si të vozitni në mjegull

Këshilla se si të vozitni në mjegull

Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e automjeteve. Nëse nuk ka ngricë dhe borë, ka mjegull, e cila ndonjëherë është më e rrezikshme për shoferët sesa reshjet e borës.

Çdo ditë dëgjojmë paralajmërime nga ata që janë përgjegjës për dukshmëri të dobët dhe këshilla për të rregulluar shpejtësinë e automjeteve në kushtet e trafikut. Çfarë nënkupton saktësisht kjo kur hasim në një mjegull në rrugë?