Auto

Infiniti po përgatit rivalin për BMW X4 dhe Mercedes GLC

Infiniti po përgatit rivalin për BMW X4 dhe Mercedes GLC

Nën-brendi i njohur i Nissanit, Infiniti, ka publikuar një fotografi në të cilën shihet Crossoveri i ri QX55, i cili duket sikur në version Coupe.

Vetëm disa muaj pasi njoftoi se po planifikon një Crossover të ri, ky nën-brend japonez i veturave ka zbuluar detajet e para të këtij modeli të ri. Fotografia tregon një siluetë të ngjyrosur pjesërisht të QX55, e cila na jep një pamje të parë në dizajnin e eksterierit të këtij Crossoveri të ri.