Auto

Testohet Nissan Leaf i ri

 

Modeli i ri i Nissanit vjen me dy motorë elektrikë dhe sistemin e tërheqjes 4x4.

Ky model testues, ka dy motorë elektrikë, si dhe sistemin e tërheqjes me të gjitha rrotat, 4x4.