Auto

Testohet Nissan Leaf e+ i ri me dy motorë elektrikë dhe sistemin e tërheqjes 4x4

Testohet Nissan Leaf e+ i ri me dy motorë elektrikë dhe sistemin e tërheqjes 4x4
Foto: Motor1
 

Modelin që e shohim në foto, është model testues e cila bazohet në Leaf e+ të Nissanit.

Ky model testues ka dy motorë elektrikë si dhe sistemin e tërheqjes me të gjitha rrotat, 4x4, transmeton Koha.net. Po ashtu, këta dy motorë në total janë me kapacitet prej 227 kW/308 kuajfuqi.