Auto

Kështu mund të duket BMW M8 Touring

Kështu mund të duket BMW M8 Touring
 

BMW M8 në version Gran Coupe së fundmi ka marrë dritën e gjelbër dhe kështu u ka dhënë disa dizajnerëve të pavarur idenë që në botën virtuale “të luajnë” pak me disa versione të reja të këtij modeli.

Kështu, dizajneri i njohur i pavarur X-Tomi Design ka shpalosur idenë e tij se si mund të duket BMW M8 në version Touring, transmeton Koha.net.