Auto

“Brendi i të moshuarve” dështon të tërheqë të rinjtë me elektricitet

“Brendi i të moshuarve” dështon të tërheqë të rinjtë me elektricitet
 

“Harley-Davidson” është duke u bazuar në motoçikletat elektrike për të marrë vëmendjen e gjeneratës së të rinjve dhe vozitësve që janë të vetëdijshëm për ndotjen e ambientit, për të kthyer kah e mbara shitjet në SHBA.

Por me shitjet e para të motoçikletave “LiveWire” të “Harleyt” – me çmim rreth 30 mijë dollarë – te tregtarët ka pak dëshmi që brendi 116-vjeçar po arrin te klientët e rinj.