Auto

Hidrogjeni si karburant ballafaqohet me pengesat e para të fuqishme

Hidrogjeni si karburant ballafaqohet me pengesat e para të fuqishme

Me synimin për të fituar nga shtytja e madhe e Koresë Jugore për automobilat që funksionojnë me reaksione kimike, Sung Won-young hapi një stacion të rimbushjes me hidrogjen në qytetin e Ulsanit në shtatorin e shkuar. Vetëm një vit më pas, ai po mendon ta mbyllë biznesin.

Stacioni i Sungut ishte një prej pesë sish në Ulsan, shtëpia e fabrikave qendrore të “Hyundait” dhe rreth 1100 automobilave të tillë - më së shumti në Korenë Jugore.