Auto

Mercedes Benz prezanton veturën e së ardhmes

Mercedes Benz prezanton veturën e së ardhmes

Mercedes Benz paraqit veturën e tyre të re, Vision EQS, që përfaqëson planet e kompanisë për të ardhmen e veturave elektrike.

Ky version elektrik kap 100 km/orë për 4.5 sekonda, dhe ka shpejtësi maksimale prej 200 km/orë.