Auto

Dushi, fitues i garës në Grashticë

Dushi, fitues i garës në Grashticë

Përprarim Dushi, nga Auto Klubi “Prishtina Racing Team” është fitues i garës në Grashticë, e pesta me radhë në disiplinën malore për Kampionatin e Kosovës. Dushi ka munguar për një kohë të gjatë, por është kthyer si një kampion i vërtetë.

Dushi me Mitsubishi Evo 9, shtegun e gjatë 3 kilometra e kaloi për 01:38.634 (vozitja e parë) e 01:38.603 (vozitja e dytë) dhe me kohën e përgjithshme prej 03:17.237 minuta doli i pari në plasmanin e përgjithshëm, njofton Federata e Auto Sporteve të Kosovës, transmeton Koha.net.